Sposób przygotowania:
Wiosenne marzenie
Biszkopt Białka ubić na sztywno cały czas ubijać dodając cukier. Następnie dodać żółtka i mąkę przesianą przez sitko. Delikatnie wymieszać i upiec biszkopt. Wystudzić i przekroić na 2 części.
Krem Na mleku ugotować budyń i wystudzić. Masło utrzeć na puch z cukrem pudrem, dodać stopniowo budyń i dokładnie utrzeć. 3/4 kremu wyłożyć na biszkopt przykryć drugim biszkoptem. Posmarować resztą kremu, ułożyć owoce.
Galaretki rozpuścić w 1 l. Wody. Tężejacą galaretkę wylać na ciasto o schłodzić
Krem Na mleku ugotować budyń i wystudzić. Masło utrzeć na puch z cukrem pudrem, dodać stopniowo budyń i dokładnie utrzeć. 3/4 kremu wyłożyć na biszkopt przykryć drugim biszkoptem. Posmarować resztą kremu, ułożyć owoce.
Galaretki rozpuścić w 1 l. Wody. Tężejacą galaretkę wylać na ciasto o schłodzić