Sposób przygotowania:
Wołowe kotleciki z zarodkami pszennymi
Mięso mielone przekładam do miski. Dodaję jajka,oraz przyprawy i sos bbq. Następnie dodaję zarodki pszenne. Natkę pietruszki myję i drobno siekam dodaję do miseczki z mięsem.
Mięso dokładnie wyrabiam. Pieczarki myję i drobno siekam. Ser w plastrach drobno siekam.
Z mięsa formuję kotleciki wielkości dłoni. W środku robię dołek. Kładę pieczarki i posypuję serem. Piekę w 180 stopniach przez 30 min.
Podaję z ziemniakami, kaszą, ryżem.
Mięso dokładnie wyrabiam. Pieczarki myję i drobno siekam. Ser w plastrach drobno siekam.
Z mięsa formuję kotleciki wielkości dłoni. W środku robię dołek. Kładę pieczarki i posypuję serem. Piekę w 180 stopniach przez 30 min.
Podaję z ziemniakami, kaszą, ryżem.