Sposób przygotowania:
Wypasiona przystawka :)
Przystawka bajecznie prosta i naprawdę szybka do przygotowania.Plaster sera zawijamy w dwa plastry szynki i dajemy na minutę na elektryczny grill , albo wkładamy do rozgrzanego piekarnika.Na talerzu układamy umyte liście szpinaku , na łóżeczko szpinaku kładziemy zgrillowany "kotlecik" i polewamy odrobiną sosu sałatkowego.SmacznegoSkładniki na jedną porcję.
Babciagramolka
Chupnięta
msewka
Ja na serach aż tak dobrze się nie znam.Ale może mi podpowiesz, czy taki ser jak Port Salut jest Ci znany?Ponoć też kozi.Pytam, bo nie jestem pewna, czy uda mi się kupić ser, który podałaś w przepisie.A przystawka-Rewelacja!
Chupnięta
iwi69
Babciagramolka
Pytanko- czy spotkałaś może ser ( chyba owczy ) konserwowany w popiele drzewnym ? - nie mogę sobie przypomnieć nazwy - pieruńsko drogi był .
A co do szyneczki to podobno Hiszpanie wystawili na sprzedaż w Londynie szynkę ( 7 kg ) za 1,8 tys funtów .Świnka była karmiona żołędziami i korzonkami , a potem wędzona i leżakowana przez 3 lata .Już chciałam polecieć po nią ale drobnych mi zabrakło ( hi hi )
Chupnięta