Beata1835

Beata1835

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 90]

Zalewa do ryby opiekanej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Wykonaj według przepisu podanego poniżej

Zalewa do ryby opiekanej

Składniki:

Zalewa do ryby opiekanej

 

  • 1 l przegotowanej wody
  • 5 łyżek stołowych cukru
  • 2 małe łyżeczki soli
  • 1/2 szklanki octu 10%
  • stołowe ) :ziele angielskie, liść laurowy, pieprz ziarnisty, gorczyca, kolendra i cebula pokrojona w plastry

 

 

Sposób przygotowania:

Zalewa do ryby opiekanej
Wszystkie składniki gotować do zmięknięcia cebuli. Grzybki w słoiczkach zalać przestudzoną zalewą.
Pasteryzować.

Smacznego :)

Tagi:

przyprawy