Sposób przygotowania:
Zapiekane mini marcheweczki
Wstawiamy naszą marchewkę na około 8 minut na średnim gazie ,marchewka bardzo szybko zmięknie więc bardzo ważne jest to aby nie gotować jej za długo ponieważ trafi jeszcze do piekarnika .
Kiedy marchewka się ugotuje wykładamy ją na wcześniej wysmarowaną olejem blachę posypujemy solą do smaku oraz pieprzem ,na sam koniec posypujemy koperkiem świeżym bądź suszonym to bez znaczenia,wkładamy do piekarnika na około 8 minut w temperaturze 170-200st. .Kiedy nasza marchewka ładnie się zapiecze możemy ją podawać z różnymi dodatkami.
Smacznego.
Kiedy marchewka się ugotuje wykładamy ją na wcześniej wysmarowaną olejem blachę posypujemy solą do smaku oraz pieprzem ,na sam koniec posypujemy koperkiem świeżym bądź suszonym to bez znaczenia,wkładamy do piekarnika na około 8 minut w temperaturze 170-200st. .Kiedy nasza marchewka ładnie się zapiecze możemy ją podawać z różnymi dodatkami.
Smacznego.
Papaja