Sposób przygotowania:
Zapiekanki z nadzieniem pieczarkowym
Pieczarki oczyścić,pokroić i wrzucić na rozgrzaną patelnię z oliwą. Obraną cebulę posiekać,dodać do pieczarek i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Smażyć ,aż cebula zrobi się szklista ,a pieczarki zmiękną. Bułki przekroić wzdłuż na pół i środki lekko wgnieść do środka .Nałożyć do nich farsz, posypać pokrojonym w słupki lub startym serem i posypać oregano.Wstawić do nagrzanego piekarnika do 200 stopni i piec przez 10-15 minut.Najlepiej smakują z ketchupem.
![Zapiekanki z nadzieniem pieczarkowym Zapiekanki z nadzieniem pieczarkowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zapiekanki-z-nadzieniem-pieczarkowym-87437.jpg)
![Zapiekanki z nadzieniem pieczarkowym Zapiekanki z nadzieniem pieczarkowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zapiekanki-z-nadzieniem-pieczarkowym-87438.jpg)
![Zapiekanki z nadzieniem pieczarkowym Zapiekanki z nadzieniem pieczarkowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zapiekanki-z-nadzieniem-pieczarkowym-87439.jpg)
madzia118