Sposób przygotowania:
Zapiekanki z pieczarkami
Pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę pokroić w kosteczkę. Na oliwie podsmażyć cebulę z pieczarkami, dodać sól, pieprz i zioła prowansalskie.
Szynkę i szczypiorek pokroić. Ser zetrzeć na tarce.
Połówki bułek posmarować koncentratem pomidorowym, wyłożyć pieczarki usmażone z cebulą, ułożyć szynkę, kukurydzę i ser.
Podpiec do chrupkości bułek.
Polać keczupem i posypać szczypiorkiem.
Szynkę i szczypiorek pokroić. Ser zetrzeć na tarce.
Połówki bułek posmarować koncentratem pomidorowym, wyłożyć pieczarki usmażone z cebulą, ułożyć szynkę, kukurydzę i ser.
Podpiec do chrupkości bułek.
Polać keczupem i posypać szczypiorkiem.