Sposób przygotowania:
Zawijane parówki
Parówki ugotować i z ciągnąć folie, potem owinąć najpierw w szynkę potem w ser.Gdy wszystkie parówki są już owinięte trzeba je o panierować, najpierw wkładamy parówki do panierki potem obtaczamy w bułce i smażymy na głębokim tłuszczu. Smacznego
kayleb
sandra200
Anusia
darek112
anetka
DOMINIK GUTOWSKI napisał(a):
1. parówki robione są z najgorszego rodzaju mięsa i tłuszczu.
2. boczek także jest bardzo tłusty.
3. ser żółty to 60% tłuszczu
4. jeżeli chodzi o panierkę i smażenie w głębokim oleju to "miód" na jeszcze nie w pełni wykształcona wątrobę i trzustke nie mówiac o rzołądku,
przy takim żywieniu dziecka cukrzyca gwarantowana. Gratuluję przepisu
NIE POLECAM !!
Nikt Ci kolego nie karze tego robić!ORTOGRAFIA się kłania!Dla mnie tam super,napewno wypróbuję!!!
Gość
Natala1210
Gość
2. boczek także jest bardzo tłusty.
3. ser żółty to 60% tłuszczu
4. jeżeli chodzi o panierkę i smażenie w głębokim oleju to "miód" na jeszcze nie w pełni wykształcona wątrobę i trzustke nie mówiac o rzołądku,
przy takim żywieniu dziecka cukrzyca gwarantowana. Gratuluję przepisu
NIE POLECAM !!
Anusia
Po pierwszesze nie boczek tylko szynka po drugie ser żółty ma 9%tłuszczu po trzecie zamiast oleju może być oliwa jest zdrowsza po czwarte kto żyje cały czas na parówkach .
Gość
jakim cudem ser żółty ma 9% tłuszczu?!?! około 60% to poprawna informacja...
Anusia
No tak zgadzam się ale przecież ale jedna porcja sera ma chyba 2,7 tłuszczu .
MAGDALENA80
Anusia
wielkie dzięki za poparcie,
wassernixe
wassernixe