Smak Monika

Smak Monika

Szef Kuchni
[Przepisów: 77]

Zawijasy Moniki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Na takie zawijasy zaprośmy wszystkie koleżanki...

Zawijasy Moniki

Składniki:

Zawijasy Moniki

 

  • 20 plastrów szynki
  • cebula
  • 2 pomidory
  • 1 gotowana marchewka
  • 50 g oliwek
  • 50 g żółtego sera
  • Keczup

 

Sposób przygotowania:

Zawijasy Moniki
Warzywa myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Następnie kroimy w kostkę cebulę, ugotowaną marchewkę, pomidory, żółty ser. Każdy plasterek szynki to jeden zawijas, który nadziewamy kawałkami warzyw, oliwek, kawałkami żółtego sera i keczupem. Po przygotowaniu odstawić na 2 godziny do lodówki. Podawać z sokiem pomarańczowym

Tagi:

sery ser szynka