Sposób przygotowania:
Zdrowy domowy burger z dodatkami
Do mięsa wlewamy wodę, dodajemy pieprz i odrobinę soli, mocno wyrabiamy. Doskonale do tego nadaje się tłuczek do ziemniaków. Formujemy cztery okrągłe krążki i podpiekamy na patelni bez tłuszczu. Bułki przekrawamy na pół, smarujemy odrobiną oleju i układamy na ciepłej patelni aby się podpiekły. Gdy są już ciepłe, smarujemy keczupem, kładziemy sałatę, pomidora, roztrząsamy krążki cebuli lekko oprószamy solą i pieprzem, kładziemy burgera i znów warstwy warzyw. Podajemy zaraz po przygotowaniu, smacznego.
![Zdrowy domowy burger z dodatkami Zdrowy domowy burger z dodatkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zdrowy-domowy-burger-z-dodatkami-291805.jpg)
![Zdrowy domowy burger z dodatkami Zdrowy domowy burger z dodatkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zdrowy-domowy-burger-z-dodatkami-291806.jpg)
![Zdrowy domowy burger z dodatkami Zdrowy domowy burger z dodatkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zdrowy-domowy-burger-z-dodatkami-291807.jpg)
zbysiowa
Ela Dz
zbysiowa
:)