Żeberka w marynacie musztardowo – miodowej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Przygotowanie: Żeberka obsypujemy po obu stronach pieprzem. Odstawiamy na 15 min. Miód mieszamy z musztardą, następnie

Żeberka w marynacie musztardowo – miodowej

Składniki:

Żeberka w marynacie musztardowo – miodowej

 

Sposób przygotowania:

Żeberka w marynacie musztardowo – miodowej
Przygotowanie:

Żeberka obsypujemy po obu stronach pieprzem. Odstawiamy na 15 min.

Miód mieszamy z musztardą, następnie smarujemy po obu stronach żeberka i ostawiamy pod przykryciem na 1 godzinę.

Przed podaniem delikatnie solimy.





Grillowanie: średnia temperatura pieczenia (ok. 150˚), pieczenie metodą

pośrednią.