Sposób przygotowania:
Żeberka w marynacie z miodu, ketchupu i musztardy
Żeberka płuczemy, następnie posypujemy sola i pieprzem z 2 stron oraz papryką ostrą oraz obficie majerankiem. Odstawiamy na 20 minut. W tym czasie obieramy cebulę i kroimy w piórka. Do miseczki przekładamy musztardę, ketchup , miód , olej. Mieszamy ze sobą i próbujemy smaku. Można dodać jakiegoś składnika więcej. Żeberka podsmażamy na rozgrzanym oleju z 2 stron. Następnie na tym oleju podduszamy cebulę, od czasu do czasu mieszając. Następnie przekładamy do naczynia żaroodpornego najlepiej wysmarowanego masłem żeberka. Pokrywamy cebulą wraz z tłuszczem z patelni, który mieliśmy i wykładamy naszą marynatę. Pieczemy w piekarniku w temp 190 stopni.
![Żeberka w marynacie z miodu, ketchupu i musztardy Żeberka w marynacie z miodu, ketchupu i musztardy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zeberka-w-marynacie-z-miodu-ketchupu-i-musztardy-338358.jpg)
![Żeberka w marynacie z miodu, ketchupu i musztardy Żeberka w marynacie z miodu, ketchupu i musztardy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zeberka-w-marynacie-z-miodu-ketchupu-i-musztardy-338359.jpg)
![Żeberka w marynacie z miodu, ketchupu i musztardy Żeberka w marynacie z miodu, ketchupu i musztardy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zeberka-w-marynacie-z-miodu-ketchupu-i-musztardy-338360.jpg)
![Żeberka w marynacie z miodu, ketchupu i musztardy Żeberka w marynacie z miodu, ketchupu i musztardy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zeberka-w-marynacie-z-miodu-ketchupu-i-musztardy-338361.jpg)