Sposób przygotowania:
Ziemniaki odsmażane.
Do miseczki wlewamy olej, dodajemy posiekany drobno koperek i pokrojony w plasterki czosnek( możecie także przecisnąć przez praskę, ja lubię smażony czosnek więc wybieram pierwszy sposób. Dodajemy jarzynkę, całość mieszamy i odstawiamy na kilka minut. W tym czasie: Ugotowane ziemniaki kroimy na plastry około 1.5 cm. Rozgrzewamy na patelni 1,5 łyżki oleju i podsmażamy plastry ziemniaków, gdy przewracamy rumiane na drugą stronę wtedy polewamy ziemniaki naszą zalewą. Smażymy do uzyskanie rumianej "skórki"
elzbieta8960
Agiatis
Polecam, szybko miną Ci te tygodnie zobaczysz;)
elzbieta8960
Dzieki za pocieszenie :):):)
bajtek
evita0007
Agiatis
Dziękuje:)
edytaha
Agiatis
Tak jajo sadzone to jest TO!
I mizeria albo szklanka maślanki....
Agiatis
Tak, obiad gotowy;)