Sposób przygotowania:
Ziolowa,kurza lydka
Lydki przygotowac dzien wczesniej-posypac ziolami,sola,utartym na drobnych oczkach czosnkiem,polac olejem-ciut.
Na drugi dzien wlozyc do garnka wlac lyzke wody i poddusic.Wyjac i po 2 min.z kazdej strony ,na pateni podsmazyc.
Warzywa utrzec na tarce ,na grubych oczkach,albo w robocie kuchennym rozdrobnic.Wymieszac z majonezem,pieprzem i dodac koperek.Mozna dosmaczyc sola.
Na drugi dzien wlozyc do garnka wlac lyzke wody i poddusic.Wyjac i po 2 min.z kazdej strony ,na pateni podsmazyc.
Warzywa utrzec na tarce ,na grubych oczkach,albo w robocie kuchennym rozdrobnic.Wymieszac z majonezem,pieprzem i dodac koperek.Mozna dosmaczyc sola.
luna
grazka
Czy przepis mozna zrozumiec?
Dziekuje za komentarz.Pozdrawiam.:-))
luna
Oczywiscie Grazko, ze przepis mozna zrozumiec, przynajmniej ja nie mialam najmniejszego problemu:)