Anko28

Anko28

Szef Kuchni
[Przepisów: 45]

zrazy rybne.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

z mojego pomysłu powstałe te oto zrazy, które podaję z ziemniakami i surówką.

zrazy rybne.

Składniki:

zrazy rybne.

 

  • koncentratu pomidorowego, 1 łyżka musztardy, 2 ogórki kiszone, cebula, olej, natka pietruszki, sól i pieprz

 

Sposób przygotowania:

zrazy rybne.
Ryby po oczyszczeniu oprószyć sola i pieprzem . Koncentrat pomidorowy wymieszać z musztardą i posmarować jedną stronę filetów. Cebule i ogórek pokroić w cienkie paski, ułożyć na posmarowanej powierzchni filetów i złożyć w rulon. Na patelni rozgrzać olej, włożyć zrazy i smażyć ok. 20 minut ze wszystkich stron na rumiano na małym płomieniu.

Tagi:

filety rybne