Sposób przygotowania:
Zrazy z marchewką
Marchewki obierz,2 potnij w paski, gotuj 2 min. Resztę pokrój w plasterki, gotuj 15 min w wodzie z solą i cukrem. Mięso opłucz, rozbij, przypraw.
Na sznyclach rozłóż paski marchewki i listki natki. Zwiń, zrumień na oleju. Dodaj cebulę, koncentrat i bulion. Duś ok 20 min.
Roladki wyjmij, wywar wymieszaj z sosem pieczeniowym i ugotowaną marchewką. Sos zagotuj. Zrazy ułóż na półmisku, polej sosem. Pycha:):)
Na sznyclach rozłóż paski marchewki i listki natki. Zwiń, zrumień na oleju. Dodaj cebulę, koncentrat i bulion. Duś ok 20 min.
Roladki wyjmij, wywar wymieszaj z sosem pieczeniowym i ugotowaną marchewką. Sos zagotuj. Zrazy ułóż na półmisku, polej sosem. Pycha:):)
caroline1983
Beata2