Sposób przygotowania:
Zupa cebulowa z Francji
Przygotowanie:
Dużą cebulę umyć,obrać.Posiekać ostrym nożem i wymieszać w mące.Przełożyć na rozgrzaną patelnię.Wlać łyżkę oliwy,i rumienić.Przygotowany uprzednio bulion wlać na patelnię i gotować około 40 minut.Doprawić przyprawami.
Ciabatę należyć pokroić,wymieszać z zmiażdżonym czosnku,posypać roztartym serem,skropić w oliwie i piec w nagrzanym piekarniku aż do stopienia sera.
Grzanki wysypać na talerze i zalewać przygotowaną zupą.
Dużą cebulę umyć,obrać.Posiekać ostrym nożem i wymieszać w mące.Przełożyć na rozgrzaną patelnię.Wlać łyżkę oliwy,i rumienić.Przygotowany uprzednio bulion wlać na patelnię i gotować około 40 minut.Doprawić przyprawami.
Ciabatę należyć pokroić,wymieszać z zmiażdżonym czosnku,posypać roztartym serem,skropić w oliwie i piec w nagrzanym piekarniku aż do stopienia sera.
Grzanki wysypać na talerze i zalewać przygotowaną zupą.