Sposób przygotowania:
Zupa cebulowo ziemniaczana z pulpetami
Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na maśle w garnku. Zalewamy bulionem warzywnym, dodajemy liście i ziele i gotujemy ok 5 minut.
Mięso mielone przyprawiamy solą i pieprzem, formujemy małe kuleczki wielkości orzecha włoskiego.
Dodajemy do garnka.
Ziemniaki kroimy w drobniutką kosteczkę i również dodajemy do garnka. Gotujemy ok 20 minut, przyprawiamy i jeszcze chwilę gotujemy.
Smacznego ;)
Mięso mielone przyprawiamy solą i pieprzem, formujemy małe kuleczki wielkości orzecha włoskiego.
Dodajemy do garnka.
Ziemniaki kroimy w drobniutką kosteczkę i również dodajemy do garnka. Gotujemy ok 20 minut, przyprawiamy i jeszcze chwilę gotujemy.
Smacznego ;)