Sposób przygotowania:
zupa gulaszowa
Mięso kroimy na kawałki, cebule i podsmarzamy na patelni.Przyprawiamy. Paprykę kroimy w kosteczkę i dodajemy do mięsa i cebuli.Wszystko razem dusimy.
W naczyniu gotujemy wodę do której dodajemy kostki rosołowe, ziemniaki pokrojone w kostkę. Nastepnie dodajemy mięsko z papryką i cebulą. Dodajemy liść laurowy, majeranek, natka pietruszki. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i makaron kokardki. Gotujemy aż zmięknie.smacznego
W naczyniu gotujemy wodę do której dodajemy kostki rosołowe, ziemniaki pokrojone w kostkę. Nastepnie dodajemy mięsko z papryką i cebulą. Dodajemy liść laurowy, majeranek, natka pietruszki. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i makaron kokardki. Gotujemy aż zmięknie.smacznego
kinga
dusia30
Natala1210