Sposób przygotowania:
zupa gyros
pierś roimy w kostkę i razem z cebulką podsmażamy na oleju,aż mięso zrobi się miękkie . do mięsa wsypujemy cala przyprawę do gyrosa mieszamy i odstawiamy na 1h.
papryki kroimy w kostkę smażymy na oliwie . paprykę i mięso(które stało godzinę) wrzucamy do garnka, dodajemy odsączona kukurydze sos chili, sos cygański , śmietanę 30% , mieszamy i gotujemy 10 minut.
zupę cebulowa gotujemy według przepisu na opakowaniu , wlewamy do garnka z zupa mięsną gotujemy około 15 minut od czasu do czau mieszając .
papryki kroimy w kostkę smażymy na oliwie . paprykę i mięso(które stało godzinę) wrzucamy do garnka, dodajemy odsączona kukurydze sos chili, sos cygański , śmietanę 30% , mieszamy i gotujemy 10 minut.
zupę cebulowa gotujemy według przepisu na opakowaniu , wlewamy do garnka z zupa mięsną gotujemy około 15 minut od czasu do czau mieszając .