Sposób przygotowania:
Zupa-krem pieczarkowo-jarzynowa
Rozgrzewamy na głębokiej patelni smalec. W rozdrabniaczu kuchennym, tarczą jarzynową ścieramy 1 marchew, pieczarki i seler, wsypujemy na patelnię ze smalcem starte warzywa i dusimy, lekko doprawiamy solą, wlewamy 100 ml rosołu i dusimy dalej. W 500 ml gorącego rosołu mieszamy opakowanie zupy pieczarkowej Knorr, wlewamy na patelnię, dodajemy 3 łyżki kaszy manny i gotujemy na małym ogniu pod przykryciem, co jakiś czas mieszamy. Gdy zupa jest gotowa wlewamy ja do miseczki. Jogurt wkładamy do dekoratora do ciasta i na środku robimy kropkę i 3 kręgi. Za pomocą patyczka grillowego ruchami od środka robimy coś w rodzaju pajęczyny. W jednym rogu miseczki z zupą układamy ćwiartki pieczarki, obok kładziemy natkę, wokół rantu układamy groszek ptysiowy, oraz na środku pajęczyny. W plasterkach marchewki wycinamy ząbki i układamy na powierzchni zupy.