Sposób przygotowania:
Zupa marchewkowa
Filety opłucz, wrzuć do garnka, zalej 4szk wody. Posól
Doprowadź do wrzenia.
Oczyść marchewkę,seler i pietruszkę.Marchewkę pokrój w kawałki, resztę wrzuć w całości do garnka.
Dodaj łyżkę masła.
Gotuj 30min.
Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę, wrzuć do zupy i gotuj.
Na koniec dolej mleka o doprowadź do wrzenia. Zdejmij z ognia i zmiksuj na gładki krem. Dopraw solą
Doprowadź do wrzenia.
Oczyść marchewkę,seler i pietruszkę.Marchewkę pokrój w kawałki, resztę wrzuć w całości do garnka.
Dodaj łyżkę masła.
Gotuj 30min.
Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę, wrzuć do zupy i gotuj.
Na koniec dolej mleka o doprowadź do wrzenia. Zdejmij z ognia i zmiksuj na gładki krem. Dopraw solą