Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

Zupa owocowo - warzywna

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

smaczna zupa z jarzyn i owoców. Danie wegańskie.

Zupa owocowo - warzywna Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Zupa owocowo - warzywna

 

 

Sposób przygotowania:

Zupa owocowo - warzywna
jabłko myjemy, kroimy w kostke i skrapaimy sokiem z cytryny. Obrane ziemniaki i marchewke, myjemy i równiez kroimy w kostkę. Pora kroimy w plasterki. W garnku rozgrzewamy olej i wrzucamy skrojone warzywa i owoce - całość przesmażamy 10 minut. Nastepnie zalewamy litrem wody, doprawiamy do smaku i gotujemy ok 20 minut do czasu aż warzywa będą miękkie, Podajemy.
Zupa owocowo - warzywna
jabłko myjemy, kroimy w kostke i skrapaimy sokiem z cytryny.
Zupa owocowo - warzywna
W garnku rozgrzewamy olej i wrzucamy skrojone warzywa i owoce
Zupa owocowo - warzywna
Etap 3