Sposób przygotowania:
Zupa paprykowa z mięsem
Mięso myjemy i osuszamy. Kroimy na mniejsze kawałki. Do pokrojonego mięska dodajemy oliwę i przyprawę do gyrosa, mieszamy i smażymy.
Do garnka wlewamy wodę, dodajemy kostkę i vegetę, gotujemy. Obrane pieczarki kroimy na mniejsze kawałki. Papryki oczyszczamy i kroimy w kostkę.
Pieczarki podsmażamy i doprawiamy vegetą. Wszystkie przygotowane składniki dajemy do gotującego się wywaru i gotujemy do miękkości.
Doprawiamy do smaku.
Do garnka wlewamy wodę, dodajemy kostkę i vegetę, gotujemy. Obrane pieczarki kroimy na mniejsze kawałki. Papryki oczyszczamy i kroimy w kostkę.
Pieczarki podsmażamy i doprawiamy vegetą. Wszystkie przygotowane składniki dajemy do gotującego się wywaru i gotujemy do miękkości.
Doprawiamy do smaku.