Sposób przygotowania:
Zupa warzywna 2.
Marchew i pora pukamy i kroimy w talarki.Ziemniak obieramy i kroimy w kostkę.Z papryki usuwamy gniazdo nasienne , pukamy i kroimy w kostkę.Kalafior pukamy i dzielimy na różyczki.Cukinię pukamy i kroimy w plasterki.Do garnka wlewamy 1,5 l wody dodajemy opukaną porcję rosołową,sól , pieprz i kostkę i gotujemy przez 30 minut. Następnie mięso wyciągamy z rosołu, studzimy i obieramy mięso.Do rosołu wrzucamy marchew, ziemniaka i pora, mieszamy i gotujemy przez 5 minut. Następnie dodajemy paprykę i kalafiora i gotujemy przez następne 5 minut. Na końcu dodajemy cukinię , wszystko mieszamy i gotujemy przez 5 minut , odstawiamy z ognia.Do zupy wrzucamy obrane mięso i natkę pietruszki , nalewamy gorącą na talerz.
darmiona
dża
darmiona
MARIA66
Pozdrawiam
MARIA66
Pozdrawiam
darmiona
MARIA66
Pozdrawiam,
darmiona