alison

alison

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1210]

Zupa z groszkiem i wątróbką

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zupa z groszkiem i wątróbką

Zupa z groszkiem i wątróbką

Składniki:

Zupa z groszkiem i wątróbką

 

  • 35 dag wątróbek drobiowych
  • 1 puszka groszku
  • 10 dag pieczarek
  • 6 szklanek bulionu
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Zupa z groszkiem i wątróbką
Oczyszczone grzyby pokroić w plasterki. Z wątróbek usunąć błonki, pokroić w kostkę. Groszek odsączyć. Zagotować bulion. Dodać do bulionu groszek, wątróbkę i pieczarki. Gotować 20 minut. Przyprawić.

Tagi:

groszek