Sposób przygotowania:
Zupa z makaronem szklanym.
Makaron zalać wrzątkiem i odstawić,aby zmiękł,zahartować,prze-
-cedzić i pokroić trochę.Szpinak przebrać i umyć.Kiełki opłukać i osączyć na sitku.Mięso pokroić na paseczki o dł.5 cm.Wodę zagotować z sosem rybnym i pieprzem,dodać mięso i gotować pod przykrywką na małym ogniu,aż mięso zmięknie.Czosnek drobno posiekać,olej rozgrzać,usmażyć czosnek na złoty kolor i zdjąć z ognia.Kolendrę umyć,oberwać z niej listki.Kiełki ze szpinakiem dodać do zupy i zagotować.Przed podaniem oprószyć listkami ko-
-lendry.
-cedzić i pokroić trochę.Szpinak przebrać i umyć.Kiełki opłukać i osączyć na sitku.Mięso pokroić na paseczki o dł.5 cm.Wodę zagotować z sosem rybnym i pieprzem,dodać mięso i gotować pod przykrywką na małym ogniu,aż mięso zmięknie.Czosnek drobno posiekać,olej rozgrzać,usmażyć czosnek na złoty kolor i zdjąć z ognia.Kolendrę umyć,oberwać z niej listki.Kiełki ze szpinakiem dodać do zupy i zagotować.Przed podaniem oprószyć listkami ko-
-lendry.