Sposób przygotowania:
Zupa z zielonego groszku z serkiem.
Przygotować wywar mięsno-warzywny na zupę,potem dodać grosz
-ek zielony mrożony,rosołki oraz przyprawy zapachowe jak ziele
angielskie.Przykryć garnek pokrywką i gotować na małym ogniu
z godzinę.Serki topione rozpakować z papierków i roztopić w zup-
-ie,mieszając,aby je lepiej rozprowadzić.Na konie doprawić zupę
maggi,pieprzem i vegetą.W razie czego dodać trochę mleka lub śmietany.
-ek zielony mrożony,rosołki oraz przyprawy zapachowe jak ziele
angielskie.Przykryć garnek pokrywką i gotować na małym ogniu
z godzinę.Serki topione rozpakować z papierków i roztopić w zup-
-ie,mieszając,aby je lepiej rozprowadzić.Na konie doprawić zupę
maggi,pieprzem i vegetą.W razie czego dodać trochę mleka lub śmietany.