Sposób przygotowania:
Zupa ze smażonym makaronem ryżowym.
Makaron ryżowy zalać wrzątkiem,aby zmiękł lub zagotować z 10
min.w osolonej wodzie.Zalać zimną wodą,osączyć.Olej rozgrzać
w garnku i przesmażyć makaron wraz kawałkami mięsa wołowego,potem dodać pędy bambusa i kiełki i jeszcze 2-3 min.
smażyć.Potem zalać wodą,dodać oskrobane i umyte marchewki
i pokrojoną dymkę,rosołki.Przykryć garnek i gotować 40-45 min.
Pod koniec doprawić sosem sojowym i pieprzem,próbując czy do-
-brze doprawione,w razie czego dosmaczyć.
min.w osolonej wodzie.Zalać zimną wodą,osączyć.Olej rozgrzać
w garnku i przesmażyć makaron wraz kawałkami mięsa wołowego,potem dodać pędy bambusa i kiełki i jeszcze 2-3 min.
smażyć.Potem zalać wodą,dodać oskrobane i umyte marchewki
i pokrojoną dymkę,rosołki.Przykryć garnek i gotować 40-45 min.
Pod koniec doprawić sosem sojowym i pieprzem,próbując czy do-
-brze doprawione,w razie czego dosmaczyć.