iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Książka Kucharska: Kuchnia chińska

Zupka chińska expresowa

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Zupka chińska expresowa polecam

Zupka chińska expresowa

Składniki:

Zupka chińska expresowa

 

Sposób przygotowania:

Zupka chińska expresowa
Na patelni na oleju podsmażamy wyciśnięty ząbek czosnku wybieramy malutki lub kroimy większy na pół . Dodajemy odrobinę imbiru świeżego najlepiej i przyprawy do dań chińskich . Cukinię wybieramy młodą myjemy nie obieramy z skórki Dodajemy pokrojoną cukinię i pieczarki chwilę podsmażamy .Zalewamy bulionem warzywnym . Zagotowujemy i dodajemy makaron chiński . Nakrywamy i odstawiamy . Dodajemy pokrojoną dymkę i podajemy .