monia2005

monia2005

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 328]

Książka Kucharska: ŻURAWINOWY NOTES PRZEPISOWY

Drobiowe zawijasy.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Robi się na prawdę szybko ,a smakuje wyśmienicie.

Drobiowe zawijasy. Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Drobiowe zawijasy.

 

 

Sposób przygotowania:

Drobiowe zawijasy.
Pieczarki obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach ,przesmażamy pamiętajmy by je dobrze doprawić. Filet myjemy ,suszymy i rozcinamy delikatnie tłuczemy nakładamy część pieczarek,ser tarty i żurawinę. Zwijamy i spinamy bądź związujemy nitką. Obsmażamy z każdej strony, kroimy na grudę plastry i podajemy np z ziemniakami i surówką.
Drobiowe zawijasy.
Tak wygląda tuż przed zawinięciem i smażeniem.