Strona główna Flaki z boczniakow

Flaki z boczniakow

Flaki « poprzedni | następny »
ulcia21

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 68
Flaki z boczniakow
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 3

Flaczki mozna zagescic serkiem topionym


trudność: łatwe
czas:

Flaki z boczniakow - SKŁADNIKI:

  • 50dkg boczniakow
  • 4 marchewki
  • 3 pietruszki
  • 1 duzy por
  • 2 cebule
  • 3 kostki bulionu
  • natka
  • oliwa
  • papryka mielona
  • sol,pieprz

Flaki z boczniakow - PRZYGOTOWANIE:

Jarzyny umyc i obrac.pory i cebule pokroic w plasterki i poddusic na oliwie.Reszte warzyw pokroic w paski zalac dwoma l.wody i zagotowac.Dodac pokrojone w paski boczniaki,cebule ,pory oraz bulion.Gotowac az grzyby beda miekkie. Doprawic do smaku.Na talerzu posypac natka.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Flaki z boczniakow  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Flaki
Flaczki wg Zub3r'a Drobiowe flaczki Aromatyczne flaki wołowe
Flaczki  wołowe  Flaki na rosole Flaczki z wiejskiego kurczaka
Flaczki z kurczaka Flaczki wieprzowe A'la flaczki z kurczaka
Flaczki wołowe na kurczaku. Flaki jelenie Flaki wołowe na bulionie

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane