Strona główna Flaki z boczniakow

Flaki z boczniakow

Flaki « poprzedni | następny »
ulcia21

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 68
Flaki z boczniakow
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 3

Flaczki mozna zagescic serkiem topionym


trudność: łatwe
czas:

Flaki z boczniakow - SKŁADNIKI:

  • 50dkg boczniakow
  • 4 marchewki
  • 3 pietruszki
  • 1 duzy por
  • 2 cebule
  • 3 kostki bulionu
  • natka
  • oliwa
  • papryka mielona
  • sol,pieprz

Flaki z boczniakow - PRZYGOTOWANIE:

Jarzyny umyc i obrac.pory i cebule pokroic w plasterki i poddusic na oliwie.Reszte warzyw pokroic w paski zalac dwoma l.wody i zagotowac.Dodac pokrojone w paski boczniaki,cebule ,pory oraz bulion.Gotowac az grzyby beda miekkie. Doprawic do smaku.Na talerzu posypac natka.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Flaki z boczniakow  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Flaki
Flaczki wołowo-drobiowe Flaczki cielęce  Flaczki drobiowe
Flaki wieprzowe na rosole Zupa flaczki wołowe Flaczki wg Zub3r'a
Drobiowe flaczki Aromatyczne flaki wołowe Flaczki  wołowe
Flaki na rosole Flaczki z wiejskiego kurczaka Flaczki z kurczaka

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane