Mona31

Mona31

Szef Kuchni
[Przepisów: 60]

Fromaż czosnkowy podawany na zimno lub ciepło

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Domowy fromaż do kanapeczek - polecam!

Fromaż czosnkowy podawany na zimno lub ciepło

Składniki:

Fromaż czosnkowy podawany na zimno lub ciepło

 

 

Sposób przygotowania:

Fromaż czosnkowy podawany na zimno lub ciepło
1. Twaróg połączyć dokładnie z masłem - można to zrobić przy pomocy miksera. 2. Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do twarożku. 3. Na koniec lekko doprawić solą i pieprzem. 4. Smarować pieczywko i zajadać. Można również zapiec w piekarniku ok. 15 minut, np. z pomidorkiem na wierzchu - w tej wersji smakuje równie pysznie.