Królik pieczony
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Książka kucharska wyd. Printex I

Królik « poprzedni | następny »
Przepis redakcyjny
Królik pieczony
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

łatwy sposób na upieczenie królika


trudność: łatwe
czas:

Królik pieczony - SKŁADNIKI:

Królik pieczony - PRZYGOTOWANIE:





Królika upiec tak samo jak zająca, polewając masłem i kropiąc sokiem z cytryny. Podawać z sosem chrzanowym.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Królik pieczony  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Królik
Pasztet z królikiem Królik czosnkowo paprykowy Królik w sosie śmietanowym
Królik z czosnkiem z pomarańczą Króliczy pasztet z piekła rodem Sałatka z piersią królika i żurawiną
Królik na pomidorową nutę Pasztet z królika Królik z dodatkami ćwikłą i pieczarkami
Królik w sosie śmietanowym Królik w glazurze Duszone mięso z królika

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane