Królik pieczony
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Książka kucharska wyd. Printex I

Królik « poprzedni | następny »
Przepis redakcyjny
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
Królik pieczony
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

łatwy sposób na upieczenie królika


trudność: łatwe
czas:

Królik pieczony - SKŁADNIKI:

  • 1 królik,
  • 10 dag masła,
  • sok z cytryny,
  • sól

Królik pieczony - PRZYGOTOWANIE:





Królika upiec tak samo jak zająca, polewając masłem i kropiąc sokiem z cytryny. Podawać z sosem chrzanowym.



Komentarze do Królik pieczony  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Królik
Pasztet z królika w boczkowym płaszczyku Królicze nogi w paprykowym sosie Delikatne mięso z królika
Pieczony królik z boczniakami Królik w marynacie miodowo-czosnkowej Królik z pieczarkami i cebulą
Grillowany comber króliczy w sosie wiśniowym Królik w winie, cytrynie i rozmarynie Tradycyjny pasztet z królika
Królik duszony w winie z żurawiną i grzybami Królik w sosie grzybowym Królik w cebuli
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3
 
 
 
Sonda
Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

 
 Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

głosuj
 
Ostatnio komentowane