Strona główna Pasta z paluszków krabowych

Pasta z paluszków krabowych

superbaba4 - Przepis na: Pasta z paluszków krabowych offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 267
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Pasta z paluszków krabowych
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Liście cykorii stanowią maleńkie naczynie i część jadalną


trudność: łatwe
czas:

Pasta z paluszków krabowych - SKŁADNIKI:

  • 2-3 szt cykorie,
  • 1 opakowanie paluszki z krabów,
  • 4 szt mini kukurydza marynowana,
  • 5 szt cebulka marynowana,
  • 1-2 łyżki majonez tradycyjny,

Pasta z paluszków krabowych - PRZYGOTOWANIE:

Dzień wcześniej sok z ogórków przelewamy do miski i namaczamy w nim na kilka godzin paluszki krabowe jeszcze zamrożone. Po czasie kroimy w paski ogórki, paprykę i cebulkę kroimy w kostkę i wkładamy do rozdrabniacza. dodajemy namoczone paluszki krabowe. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Pastę krabową przekładamy do dekoratora. Listki cykorii oddzielamy i układamy na talerzyku. Dekoratorem nakładamy na każdy listek pastę krabową. Dekorujemy plasterkiem oliwki.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pasta z paluszków krabowych  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Naleśniki z parówkami Pieguskowe szaleństwo Dyniowe placuszki
Cukiniowe proste placuszki Sałatka z miodowym kurczakiem Pieczony naleśnik
Panierowany ser pleśniowy Sałatka z sałaty,truskawek,fety,ogórka i migdałów Puszyste naleśniki z ricottą i musem z owoców
Zdrowe  kanapki Ryż z mięsem mielonym Kakaowe naleśniki z budyniem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

 
 Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

głosuj
 

Ostatnio komentowane