elutka

elutka

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 128]

Pory z mięsem wędzonym.

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pory pokroić i ugotować w słonej wodzie. Mięso pokroić i podsmażyć. ...

Pory z mięsem wędzonym.

Składniki:

Pory z mięsem wędzonym.

 

Sposób przygotowania:

Pory z mięsem wędzonym.
Pory pokroić i ugotować w słonej wodzie. Mięso pokroić i podsmażyć. Pory ocedzić, wymieszać z ryżem, doprawić. Połowę masy włożyć do posmarowanego tłuszczem naczynia, na niej ułożyć mięso i na wierzchu resztę porów z ryżem. Podlać bulionem i piec około 20 minut. Życzę smacznego;-)!

Tagi:

mięso ryż