iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Siekany łosoś z pietruszką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Pyszna lekka przystawka z mięsa łososia

Siekany łosoś z pietruszką

Składniki:

Siekany łosoś z pietruszką

 

 

Sposób przygotowania:

Siekany łosoś z pietruszką
Filet z łososia myjemy osuszamy odcinamy skórę . Siekamy ostrym nożem. Cebulę siekamy bardzo drobno. Posiekaną cebule dodajemy do posiekanego mięsa. Doprawiamy solą ,pieprzem i sokiem z cytryny. Wyrabiamy mięso i dodajemy oliwę z oliwy. Następnie chłodzimy. Natkę siekamy. Z łososia robimy kulkę nakąłdamy posiekaną natkę i ozdabiamy odrobiną cytryny. Podajemy schłodzone.