Komentarze do Soczysty schab pieczony (strona 1 z 2)  
Gość

wiki
gość

2008-07-17 09:52
ale warto znaleźć trochę czasu na takie przyjemności
Skomentuj
Oceń:
0
hgg

hgg
offline

2008-07-17 09:52
wiki napisał(a):

ale warto znaleźć trochę czasu na takie przyjemności

jak to mówią: egzakly
Skomentuj
Oceń:
0
hgg

hgg
offline

2008-07-16 21:10
Miła odmiana po chinskich zupkach
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

kaśka
gość

2008-07-16 21:10
hgg napisał(a):

Miła odmiana po chinskich zupkach

nie da sie ukryc, chociaz jak dla mnie za bardzo czasochlonna
Skomentuj
Oceń:
0
jagna

jagna
offline

2008-07-26 17:34
kaśka napisał(a):

hgg napisał(a):

Miła odmiana po chinskich zupkach

nie da sie ukryc, chociaz jak dla mnie za bardzo czasochlonna

Hmmm... przecież to wcale nie jest czasochłonne :) Wystarczy natrzeć mięsko, a potem do piekarnika, a my - do książki :) A najlepiej przy oglądaniu TV - a polewanie sokiem w czasie reklamy ;)
Naprawdę polecam taki schab - do kanapek przepyszny ;)
Skomentuj
Oceń:
0
milenazajac

milenazajac
offline

2008-09-24 12:44
Jagna, masz racje, upieczenie tego schabu to pestka, mało wysiłku a na dodatek pychotka, małe święto na codzień
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

Karol
gość

2008-10-08 15:20
pycha..........polecam...ja też jestem mistrzem kuchni...i Ty robisz to co ja..robię...pycha naprawdę polecam soczysty schab pieczony..fajna stronka...
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

orgio
gość

2008-10-05 18:41
coś nowego to pysznego
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

Michal
gość

2008-10-24 19:01
orgio napisał(a):

coś nowego to pysznego.

Tak to prawda orgio.
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

barbus
gość

2008-10-24 20:39
wysmienity palce lizac
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

determinator
gość

2008-11-09 23:32
TOTALNA BZDURA!!!!!!!!!!! SOCZYSTY????????????????LUDZIE jak juz "wytworzy sie" ten pieprzony sos "do polewania co jakis czas" to TRZEBA ZAPOMNIEC o soczystosci schabu.Wszystkie pseudokucharki dodaja takie rady na koncu przepisow.Piec nalezy do momentu kiedy sos zaczalby sie wydzielac wtedy nalezy natychmiast wyjac go z piekarnika i mozliwie szybko lekko schlodzic.SOCZYSTOSC jest wtedy gwarantowana nawetna zimno!!!!!!!!!!!
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

leszek
gość

2008-11-17 14:42
od wielu lat piekę schab i zawsze jest suchy. A jak pieke karkówkę to jest pyszna i wilgotna. Gdzie popełniam błąd ?
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

Olinusia0
gość

2008-12-23 19:44
Super!! Pycha....Schab anelski :)
Skomentuj
Oceń:
0
urszula

urszula
offline

2009-02-03 19:08
Piekę schab w ten sposób już od jakiegoś czasu i zawsze wszystkim smakuje.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy
Wielokolorowe leczo Sorbet brzoskwiniowy Zupa cukiniowa z makaronem
Malinowa rozpusta Mirabelkowy chutney Pierogi z kapustą i pieczarkami
Sałatka z buraków i papryki na zimę Ketchup paprykowo-cukiniowy Sałatka z buraków i kapusty do słoików
Ogórki z kurkumą Pieczarkowa z kalarepką i cieciorką Migdałowe ciasteczka

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane