Zupa z pstraga

Rybne « poprzedni | następny »
lipka02

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1186
Zupa z pstraga
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zupa z pstrąga z warzywami


trudność: średnie
czas:

Zupa z pstraga - SKŁADNIKI:

Zupa z pstraga - PRZYGOTOWANIE:

Rybę umyj,wypatrosz,osusz i pokrój na kawałki.Wszystkie warzywa oczyść i pokrój w średniej wielkości kostkę.Rybę i warzywa przełóż do garnka zalej zimna woda i gotuj na małym ogniu do miękkości.Następnie warzywa odcedź,zmiksuj lub zetrzyj na tarce i ponownie dodaj do wywaru.Śmietanę rozrób z 2 łyżkami maki i wlej do gotującej się zupy.Zupę dopraw do smaku sola i pieprzem,podawaj posiekana natka pietruszki.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Zupa z pstraga  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Rybne
Klasyczny gulasz z małży Zupa rybna z harissą i kluseczkami kładzionymi Kremowa zupa z karpia
 Zupa z owocami morza Zupa z mintajem Zupa na głowach szczupaka z rybnymi kluseczkami
Zupa z porem i łososiem Jesienna zupa rybna Hiszpańska zupa krewetkowa z chorizo
Rosół z miętusa z lanymi kluseczkami Halaszle - węgierski kociołek rybny Wietnamska zupa Pho z karpiem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane