Zupa z pstraga

Rybne « poprzedni | następny »
lipka02

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1186
Zupa z pstraga
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zupa z pstrąga z warzywami


trudność: średnie
czas:

Zupa z pstraga - SKŁADNIKI:

Zupa z pstraga - PRZYGOTOWANIE:

Rybę umyj,wypatrosz,osusz i pokrój na kawałki.Wszystkie warzywa oczyść i pokrój w średniej wielkości kostkę.Rybę i warzywa przełóż do garnka zalej zimna woda i gotuj na małym ogniu do miękkości.Następnie warzywa odcedź,zmiksuj lub zetrzyj na tarce i ponownie dodaj do wywaru.Śmietanę rozrób z 2 łyżkami maki i wlej do gotującej się zupy.Zupę dopraw do smaku sola i pieprzem,podawaj posiekana natka pietruszki.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Zupa z pstraga  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Rybne
Kremowa zupa z karpia  Zupa z owocami morza Zupa z mintajem
Zupa na głowach szczupaka z rybnymi kluseczkami Zupa z porem i łososiem Jesienna zupa rybna
Hiszpańska zupa krewetkowa z chorizo Rosół z miętusa z lanymi kluseczkami Halaszle - węgierski kociołek rybny
Wietnamska zupa Pho z karpiem Zupa rybna z grzankami Zupa rybna łososiowa

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane