Zupa z pstraga

Rybne « poprzedni | następny »
lipka02 - Przepis na: Zupa z pstraga offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1186
Zupa z pstraga
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zupa z pstrąga z warzywami


trudność: średne
czas:

Zupa z pstraga - SKŁADNIKI:

Zupa z pstraga - PRZYGOTOWANIE:

Rybę umyj,wypatrosz,osusz i pokrój na kawałki.Wszystkie warzywa oczyść i pokrój w średniej wielkości kostkę.Rybę i warzywa przełóż do garnka zalej zimna woda i gotuj na małym ogniu do miękkości.Następnie warzywa odcedź,zmiksuj lub zetrzyj na tarce i ponownie dodaj do wywaru.Śmietanę rozrób z 2 łyżkami maki i wlej do gotującej się zupy.Zupę dopraw do smaku sola i pieprzem,podawaj posiekana natka pietruszki.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Zupa z pstraga  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Rybne
Hiszpańska zupa krewetkowa z chorizo Rosół z miętusa z lanymi kluseczkami Halaszle - węgierski kociołek rybny
Wietnamska zupa Pho z karpiem Zupa rybna z grzankami Zupa rybna łososiowa
Ziemniaczana z łososiem Zupa rybna ( z imbirem) i smażony antar Zupa rybna z nototeni
Miruna w pikantnej marynacie z imbirowym bulionem Zupa rybna z koperkiem Zupa rybna

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane