Zupa z pstraga

Rybne « poprzedni | następny »
lipka02 - Przepis na: Zupa z pstraga offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1186
Zupa z pstraga
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zupa z pstrąga z warzywami


trudność: średne
czas:

Zupa z pstraga - SKŁADNIKI:

Zupa z pstraga - PRZYGOTOWANIE:

Rybę umyj,wypatrosz,osusz i pokrój na kawałki.Wszystkie warzywa oczyść i pokrój w średniej wielkości kostkę.Rybę i warzywa przełóż do garnka zalej zimna woda i gotuj na małym ogniu do miękkości.Następnie warzywa odcedź,zmiksuj lub zetrzyj na tarce i ponownie dodaj do wywaru.Śmietanę rozrób z 2 łyżkami maki i wlej do gotującej się zupy.Zupę dopraw do smaku sola i pieprzem,podawaj posiekana natka pietruszki.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Zupa z pstraga  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Rybne
Hiszpańska zupa krewetkowa z chorizo Rosół z miętusa z lanymi kluseczkami Halaszle - węgierski kociołek rybny
Wietnamska zupa Pho z karpiem Zupa rybna z grzankami Zupa rybna łososiowa
Ziemniaczana z łososiem Zupa rybna ( z imbirem) i smażony antar Zupa rybna z nototeni
Miruna w pikantnej marynacie z imbirowym bulionem Zupa rybna z koperkiem Zupa rybna

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane