Zupa z pstraga

Rybne « poprzedni | następny »
lipka02

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1186
Zupa z pstraga
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zupa z pstrąga z warzywami


trudność: średnie
czas:

Zupa z pstraga - SKŁADNIKI:

Zupa z pstraga - PRZYGOTOWANIE:

Rybę umyj,wypatrosz,osusz i pokrój na kawałki.Wszystkie warzywa oczyść i pokrój w średniej wielkości kostkę.Rybę i warzywa przełóż do garnka zalej zimna woda i gotuj na małym ogniu do miękkości.Następnie warzywa odcedź,zmiksuj lub zetrzyj na tarce i ponownie dodaj do wywaru.Śmietanę rozrób z 2 łyżkami maki i wlej do gotującej się zupy.Zupę dopraw do smaku sola i pieprzem,podawaj posiekana natka pietruszki.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Zupa z pstraga  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Rybne
Kluseczki ze szczupaka w wywarze z homara Zupa rybna z łososiem Klasyczny gulasz z małży
Zupa rybna z harissą i kluseczkami kładzionymi Kremowa zupa z karpia  Zupa z owocami morza
Zupa z mintajem Zupa na głowach szczupaka z rybnymi kluseczkami Zupa z porem i łososiem
Jesienna zupa rybna Hiszpańska zupa krewetkowa z chorizo Rosół z miętusa z lanymi kluseczkami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane