Sposób przygotowania:
3 Bit
Na spód formy układamy herbatniki w taki sposób by nie było żadnej szpary
Następnie kładziemy na te herbatniki wcześniej ugotowany budyń(wymieszany z 4łyżkami cukru i 0,5kostki roztopionej margaryny)
Na budyń kładziemy powtórnie herbatniki
Na te herbatniki kładziemy gotową mase krówkę i przykrywamy to herbatnikami.
Na wierzch tych herbatników kładziemy ubitą na sztywno 0,5 l. smietanę łaciatą 30% z 3 śmietan − fix−ami.
Cały wierzch ciasta dekorujemy pokruszonymi wafelkami.
Następnie wkładamy ciasto do lodowki i chłodzimy przez max 4 godz
Życze SMACZNEGO!!!
Następnie kładziemy na te herbatniki wcześniej ugotowany budyń(wymieszany z 4łyżkami cukru i 0,5kostki roztopionej margaryny)
Na budyń kładziemy powtórnie herbatniki
Na te herbatniki kładziemy gotową mase krówkę i przykrywamy to herbatnikami.
Na wierzch tych herbatników kładziemy ubitą na sztywno 0,5 l. smietanę łaciatą 30% z 3 śmietan − fix−ami.
Cały wierzch ciasta dekorujemy pokruszonymi wafelkami.
Następnie wkładamy ciasto do lodowki i chłodzimy przez max 4 godz
Życze SMACZNEGO!!!