Sposób przygotowania:
3-bit
Mleko w puszce gotować 90 minut. Śmietanę ubijać na gęstą pianę. Masę karpatkową przygotować wg przepisu na opakowaniu. Blachę wyłożyć herbatnikami, następnie wyłożyć na nie gorące mleko. Drugą warstwę herbatników przełożyć masą karpatkową. Na trzecią warstwę herbatników wyłożyć ubitą śmietanę. Wierzch posypać startą czekoladą i dowolnie udekorować.
Smacznego!
Smacznego!
elzbieta8960
justyna748
elzbieta8960
Jesli blacha ma takie wymiary to jakim cudem na 3 warstwy wystarcza 24 herbatniki ? Czy Ty napewno robilas to ciasto ? i jeszcze jedno czy gotujac 90 min puszke mleka skondensowanego wychodzi karmel ? Ja musze gotowac conajmniej 2.5 -- 3 godziny ...:)
justyna748