Sposób przygotowania:
A'la Stonoga
Aby przygotować A'la Stonogę szczypior kroimy na kawałki wkładamy do blendera wraz z majonezem i blenderujemy na gładką mase.Wykładamy na talerz-posłuży nam jako łąka. Jajka kroimy na pół i układamy jedno koło drugiego na naszej papce.Jedna połóweczkę stawiamy na pierwszym jaju która nam posłuży jako główka (mozna do tego użyć wykałaczki,żeby stabilnie stała) Ze szczypiorku robimy czułki a z koncentratu oczka i buzię.Pocięty na kawałeczki szczypior używamy jako nóżki Całość delikatnie opruszamy papryką i koperkiem :-) SMACZNEGO . . . .
kasiunia.1981
evita0007
Mufinka1
evita0007
Noooooo ,hihi ^^
Netka
luna
Smakowita
ankaaa86_aa
Zaserwuję moim łobuziakom dziś na kolację.
zewa
dusia30
gusia1000
marietta