Sposób przygotowania:
Ananas nadziany
Najpierw musimy rozmrozić krewetki, można to zrobić dzień wcześniej, odstawić na bok żeby same się rozmroziły. Po rozmrożeniu gotujemy kilka minut w osolonej wodzie krewetki koktajlowe i królewskie, odstawić do wystygnięcia. Ananasa przekrawamy na pół, zawartość ananasa wykrawamy i przekładamy do miseczki. Kapustę pekińską siekamy i dodajemy do miseczki.paluszki krabowe kroimy w kostkę i także przekładamy do miseczki, całość mieszamy czyli wydłubanego ananasa, kapustę pekińską, paluszki krabowe i ugotowane krewetki koktajlowe. W osobnym naczyniu przygotowujemy sos, majonez mieszamy z keczupem i brandy, mieszamy. Przygotowany sos mieszamy z zawartością miseczki. Przygotowanym nadzieniem nadziewamy ananasa. Krewetki królewski wciskamy dookoła ananasa. Smacznego
Tit
gabyelle21l@tlen.pl
agabi22
gabyelle21l@tlen.pl