Sposób przygotowania:
Argentyński sernik z galaretką i truskawkami
Blaszkę o wymiarach 20X20 wykładamy dokładnie papierem do pieczenia. Ciasto jest rzadkie, więc jeśli blaszka ma odpinaną obręcz, należy ją dokładnie uszczelnić. Na spodzie układamy herbatniki. Piekarnik nagrzewamy do 170 st.C W misce umieszczamy wszystkie składniki ciasta i mieszamy krótko mikserem (tylko tyle, aby składniki się połączyły). Masę przelewamy do blaszki wyłożonej herbatnikami, wstawiamy do piekarnika i pieczemy około 50 minut. Środek ciasta powinien być sprężysty w momencie dotknięcia. Studzimy w uchylonym piekarniku. Galaretki rozpuszczamy w 3 szklankach wrzątku i studzimy. Na cieście układamy zamrożone truskawki i zalewamy tężejącą galaretką. Odstawiamy do całkowitego zastygnięcia.