Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Awokado w oleju lub oliwie

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

spróbujcie i sami powiedzcie jak smakuje jest super

Awokado w oleju lub oliwie

Składniki:

Awokado w oleju lub oliwie

 

Sposób przygotowania:

Awokado w oleju lub oliwie
sałatę myjemy i oddzielamy liście wybieramy jak najbardziej dojrzałe awokado dokładnie umyć je i wytrzeć przekroić wzdłuż wyjmujemy pestkę i ostrym nożem naciąć miąższ w szachownicę tak by nie uszkodzić łupinkę przygotować sos winegret z oliwy, octu soli i pieprzu dobrze wymieszać i polać owoce podajemy ułożone na liściach sałaty ozdobione pokrojonymi w plasterki pomidorami i oliwkami