Sposób przygotowania:
Babeczki biszkoptowe z budyniem
Budyń ugotowac jak w przepisie na mleku. Ostudzić.
Białka ubić na sztywna piane razem z cukrem. Dodać żółtka cały czas miksując. Przez sito wsypac mąke oraz proszek do pieczenia i wlac olej. Dokładnie wymieszać, aby olej nie zostal nadnie naczynia. Ciasto przełożyć do foremek na babeczki. Na to wyłożyc po łyżce budyniu.
Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec ok. 45 minut w 180 stopniach.
Białka ubić na sztywna piane razem z cukrem. Dodać żółtka cały czas miksując. Przez sito wsypac mąke oraz proszek do pieczenia i wlac olej. Dokładnie wymieszać, aby olej nie zostal nadnie naczynia. Ciasto przełożyć do foremek na babeczki. Na to wyłożyc po łyżce budyniu.
Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec ok. 45 minut w 180 stopniach.