Sposób przygotowania:
Babeczki na słono z warzywami
Mąkę, proszek do pieczenia i przyprawy mieszamy w jednej misce, mleko ,olej i jajko mieszamy w drugiej misce. Następnie całość łączymy razem.
Cukinię i marchewkę obieramy irazem z serem żółtym ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Kabanosy i szynkę kroimy w kostkę. Pomidorki kroimy w ćwiartki.
Teraz mieszamy wszystkie składniki z ciastem ( pomidorki i ser żółty odkładamy).
Ciasto nakładamy do foromek. Na wierzch układamy po 2 ćwiartki pomidorka i sypiemy żółtym serem.
Muffiny wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i pieczemy przez 20 minut.
Cukinię i marchewkę obieramy irazem z serem żółtym ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Kabanosy i szynkę kroimy w kostkę. Pomidorki kroimy w ćwiartki.
Teraz mieszamy wszystkie składniki z ciastem ( pomidorki i ser żółty odkładamy).
Ciasto nakładamy do foromek. Na wierzch układamy po 2 ćwiartki pomidorka i sypiemy żółtym serem.
Muffiny wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i pieczemy przez 20 minut.