Sposób przygotowania:
Babeczki z brzoskwiniami i kruszonką
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać, odstawić.1/2 kostki margaryny utrzeć z 1/3 szklanki cukru, następnie po kolei wbić 3 jajka. Dodać powoli mąkę z proszkiem, cały czas miksując, na gładką puszystą masę. wyłożyć do 3/4 wysokości foremek. Brzoskwinie z puszki odsączyć i pokroić na drobne kawałki. Wyrobić kruszonkę z 1/3 kostki masła, 2 łyżek cukru, 1 łyżki cukru waniliowego, 3 łyżek mąki, jeśli będzie się słabo kruszyć dodać mąki lub cukru. Wyłożyć brzoskwinie na ciasto i posypać kruszonką. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180 st. C i piec ok. 25 min. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.