Sposób przygotowania:
Babeczki z kremem i malinamiciasto
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać i odstawić. W misce utrzeć na puch masło i cukier, następnie połączyć masę z jajkami, dodawać po jednym i dokładnie połączyć. Na koniec wymieszać z suchymi składnikami. Formę na 12 babeczek wyłożyć papilotkami, nałożyć do 2/3 wysokości.
owoce
Po wyłożeniu ciasta, na środek każdej papilotki wcisnąć malinę.
studzenie+krem
Babeczki piec ok. 20 min. w 180 st. C. Wystudzić. KREM: Miękkie masło utrzeć ręcznie z cukrem pudrem, aż się połączą i cukier się rozpuści, następnie dodać serek w 2-3 porcjach i połączyć z masłem. Krem schłodzić w lodówce przez ok. godzinę. Krem nakładać na każdą babeczkę przy pomocy łyżeczki lub worka cukierniczego. Na każdej babeczce ułożyć po 3 maliny. Całość schłodzić.