Sposób przygotowania:
Babeczki z kremem z malinami
Schłodzone masło posiekać z przesianą mąką. Dodać żółtka, śmietanę, cukier, sól i zagnieść ciasto. Uformować kulę, zawinąć w ściereczkę i włożyć do lodówki na pół godziny. Ciasto rozwałkować na około 1 cm. Wylepić nim natłuszczone foremki do babeczek. Nadmiar ciasta odciąć nożem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni aż będą rumiane - około 20 minut. Serek śmietankowy połączyć z ubitą śmietaną kremówką. Czekoladę połamać na cząstki i rozpuścić w kąpieli wodnej. Jeszcze ciepłą dodać do kremu serowego. Umyte i przebrane maliny połączyć z kremem, część zostawić do dekoracji. Przygotowanym nadzieniem napełnić babeczki i udekorować malinami.
luna